A tanfolyam célja: A tanfolyam keretén belül a résztvevők megtanulják a kezelés előtti állapotfelmérést, kb. 80-90 percre elegendő  fogástechnikát, mozdulatsort, melyről részletes, minden mozdulatot fényképpel illusztrált jegyzetet kapnak, valamint megismerkednek a trigger-pontok kilugárzási területeivel, kioldásával.

A tanfolyam leírása:

Számtalan betegség és kellemetlen fizikai tünet, ( pl.: az idegbecsípődés, lumbágó, isiász, porckorong sérv, nyak, gerinc, derék, váll fájás, fáradékonyság, ingerlékenység, látási és koncentrációs zavar, migrénes-görcsös fejfájás, gerinc ferdülés, sántítás, nőgyógyászati, urológiai, egyéb gyulladások, betegségek, stb. – ) eredete lehet az izületek és izmok megkeményedése, össze csomósodása, amelyek képesek a gerinc csigolyáit egymástól eltolni, vagy össze csúsztatni, továbbá a gerinc oszlop mellett húzódó idegszálakat feszíteni, nyomni, megsérteni, ezáltal kezdetben csak fájdalmakat okoznak, majd csupán idő kérdése és kialakulhatnak a súlyosabb betegségek.

Az ősi gyógymód segítségével, az atlantiszi lágy csontkovácsolás módszereivel nem a csontokra, hanem az izomzatra és az ízületekre is hatunk. Segítségével néhány perc alatt fájdalommentesen megszüntethetőek azon tünetek, amelyek a fenti rendellenességeket kiváltják.

A lágy csontkovácsolás könnyen elsajátítható, semmilyen kárt nem lehet vele okozni, teljes biztonsággal alkalmazható módszer, amellyel bárki képes gyors segítséget nyújtani. Legyen részese, birtokosa Ön is ennek az ősi atlantiszi gyógyítók által ránk hagyott csodálatos szellemi örökségnek és tudásnak.