A Reiki egy ősi tibeti módszer, egy összetett japán szó, jelentése:

Rei = egyetemes Ki = életerő energia.

Lényege, hogy az Univerzum gyógyító energiáit magunkon keresztül kezünkkel közvetítjük saját magunknak, vagy másik élőlénynek.

 

Dr. Mikao Usui japán professzor által mintegy 150 évvel ezelőtt újra felfedezett gyógyító rendszert oktatjuk, mely az intelligens univerzális (isteni) energia közvetítésén alapul. A Reiki sokak számára az energetikai gyógyászatba való belépést jelenti, ami érthető is, hiszen a Reiki igen egyszerűen megtanulható és alkalmazható hatékony módszer.


A Reiki elsajátítása és használata mindenki számára hasznos, mert hosszútávon testileg és lelkileg nagyobb harmóniát és kiegyensúlyozottságot biztosít, így segíti az egészség megőrzését. A Reiki segítségével önmagunkkal és környezetünkkel való kapcsolatunk harmonikusabbá, szeretetteljesebbé és megértőbbé válik. A Reiki komoly segítséget nyújthat a pszichoszomatikus eredetű zavaroknál is.


Reiki I.

Meditációkon és gyakorlatokon keresztül a tanuló ráhangolódik az Isteni energiára, a szeretetteljes, finomanyagú energiával való munkára, elsajátítja a kézrátétellel történő gyógyítás alapjait. 

A beavatásokon keresztül megtapasztalja a belső, gyógyító csatornáinak megnyílását és megtisztulását, valamint a saját rezgésszámának és energiaszintjének lényeges megemelkedését.


A tanfolyam ára: 10.000 Ft


Go to top
JSN Boot template designed by JoomlaShine.com