A tanfolyam leírása

A tanfolyamon végzettek segítséget tudnak nyújtani, olyan emberek akik túlsúlyosak, van narancsbőrük, alvászavarral küzdenek, gyenge az immunrendszerük és az idegrendszerük, vizesedik a végtagjuk! Sérülések, traumák műtéti hegek kezelézelésére, menstruációs tünetek enyhítésére is alkalmazható ez a teljesen fájdalommentes masszázsfajta!

A résztvevők párokban dolgoznak, hogy megtapasztalják melyik fogás, milyen érzést vált ki a kezelés alatt a páciensben és hogy gyakorlatot is szerezzenek. A párok cserélődnek, hogy több fajta testípussal megismerkedhessenek, így több váratlan helyzetre tudjuk hallgatóinkat felkészíteni.

A tanfolyam intezív, két napos képzés. Mindkét nap délelőtt 10 órától legkésőbb délután 17óráig tart a csoport haladási képességéhez igazodva, mert fontosnak tartjuk, hogy mindent jól sajátítsanak el a tanulók.

Megszerezhető végzettség : Nyirokmasszőr

A tanfolyam elvégzéséről a tanfolyam végén történő vizsga után – sorszámozott, ÖVTJ  szakmai számos, munkavállalásra alkalmas, kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre jogosít