Hogy hol található és mit lehet kezdeni a Trigger ponttal?

Tulajdonképpen a fájdalomközpontokat nevezik így. Az izmokban és az izom-ín átmenetnél létrejövő trigger- vagy tenderpontok sok esetben kiváltó okai a különböző területeken jelentkező fájdalmaknak, ahová aztán a fájdalom kisugárzik.

A fájdalom gócaként is meghatározható csomók megszüntetésére az egyik leghatékonyabb módszer a trigger pont masszázs, melynek célja ezeknek a feszültség pontoknak a feloldása. A már lokalizált triggerpontok és a megfelelő terápia nagyban hozzásegít a sikeres betegkezeléshez, amihez szükség van a terápia szakszerű elsajátítására.

Kiknek ajánljuk a tanfolyam elvégzését? Elsősorban  masszőröknek, akik szeretnék meglévő tudásukat bővíteni, és hatékonyabb kezelést adni a hozzáfordulóknak. Leendő masszőröknek, akik szépségszalonokban, szállodákban, wellness központokban szeretnétek elhelyezkedni, vagy egyéni vállalkozást szeretnének indítani.

A tanfolyam díja tartalmazza:

részletes, fényképpel illusztrált jegyzetet, mely tartalmazza az elméleti és gyakorlati anyagot felhasznált anyagokat. A tanfolyam elvégzéséről kétnyelvű (magyar-angol, vagy magyar-német) tanúsítványt állítunk ki, mely egyéni vállalkozói igazolvány kiváltására, szépségszalonokban, szállodákban történő munkavégzésre alkalmas.